Plena Inclusión és la organització que representa a Espanya a les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament. Està formada per 17 federacions autonòmiques i gairebé 900 associacions a tot Espanya. 

Des de fa més de 50 anys contribueixen a la plena inclusió a la societat, defensen els drets i fomenten la qualitat de vida d'aquestes persones i de les seves famílies.

Lluiten per una societat més justa i solidària, i han creat una campanya perquè la societat conegui la seva tasca. Això és el que diuen:

"Esta campaña se ha creado para que la sociedad conozca Plena inclusión.

Esta campaña tiene tres videos de cámara oculta. En ellos damos las gracias a diferentes personas por su comportamiento, por hacer “nada”.

Hacer “nada” significa que no discriminan, no se comportan de forma diferente, no prejuzgan a las personas con discapacidad intelectual".

La campanya consta de diferents vídeos on es combinen testimonis de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, i situacions quotidianes de càmera oculta on es pot observar la reacció de persones que es relacionen amb altres persones amb discapacitat intel·lectual.

Feu clic en el següent link per visualitzar el primer vídeo de la campanya:  https://youtu.be/ajQJZ0DAArU

Els pròxims vídeos de la campanya es publicaran els dies 15 i 21 de setembre, data en la que s'inaugurarà la pàgina web que han creat per l'ocasió: www.graciaspornada.es


Esperem que els agradi i en facin màxima difusió!COIET

Centre Ocupacional i Especial de Treball  ·  C/ Catalunya, 36 · 17820 BANYOLES · Tel. 972 57 44 61 ·

info@coiet.cat · Avís legal