Un any més a Banyoles vam celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. 

Amb l'organització del Consorci de Benestar Social, la col·laboració de totes les entitats de la comarca que treballem amb i per aquest col·lectiu i la bona participació de les escoles, vam poder gaudir d'un acte durant tot el dia a la plaça Major de Banyoles.

Les setmanes prèvies a aquesta diada, un equip del COIET va assistir a les escoles que ho sol·licitaven per dur-hi a terme una campanya de sensibilització i reflexió sobre la discapacitat. Aquestes visites a les escoles van inspirar als nens i nenes per dibuixar i explicar les seves sensacions i desitjos envers aquest col·lectiu i la societat. 

Així doncs, el dia 3 de desembre des de primera hora del matí hi havia exposats tots els treballs que havien fet els nens i nenes de diverses escoles de la comarca.

A la tarda, la Marta Sallent i la Irene Tohà (treballadores del CET del COIET) van llegir un manifest elaborat pels mateixos treballadors del CET, on es reconeixien els avenços fets fins l'actualitat però també on s'exigia que se'ls tingués en compte, sobretot amb les retallades econòmiques que el govern està duent a terme en l'actualitat. (Cliqueu aquí per veure el manifest)

Per finalitzar la diada es va oferir una xocolata calenta a tots els assistents. 

Aquí us mostrem algunes fotos de la diada.


Imatges relacionades

  • 3 de desembre: DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT
  • 3 de desembre: DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT
  • 3 de desembre: DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT
COIET

Centre Ocupacional i Especial de Treball  ·  C/ Catalunya, 36 · 17820 BANYOLES · Tel. 972 57 44 61 ·

info@coiet.cat · Avís legal