Des de fa uns mesos el COIET col·labora amb l'Associació de Protecció i Defensa dels Animals del Pla de l'Estany, "La Protectora". La nostra col·laboració consisteix en anar un dia a la setmana al refugi d'animals abandonats que l'Associació té a Banyoles  per ajudar amb les tasques d'higiene, alimentació i passeig dels gossos.

Són àmpliament coneguts els beneficis que el contacte amb animals comporta per a les persones amb discapacitat. Per aquest motiu i per la sensibilitat de monitors i usuaris del centre vers els animals abandonats, a principis de curs ens vam posar en contacte amb La Protectora per tal d'iniciar una col·laboració. El que fa uns mesos va començar com un projecte pilot, ja podem afirmar que avui és un projecte totalment consolidat, on el COIET ha assumit la responsabilitat d'atendre els gossos un dia a la setmana.

Aprofitem per comentar-vos que La Protectora porta a terme una tasca molt necessària i solidària. Si disposeu de temps lliure per ajudar-los o teniu ganes d'adoptar un gos, no dubteu a posar-vos en contacte amb ells. Podeu accedir a la seva pàgina web a través d'aquest enllaç.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COIET

Centre Ocupacional i Especial de Treball  ·  C/ Catalunya, 36 · 17820 BANYOLES · Tel. 972 57 44 61 ·

info@coiet.cat · Avís legal