Des de fa un parell de mesos hem iniciat un taller de fusteria al COIET. En aquets taller arreglem mobles vells amb l'objectiu de posar-los a la venta, ja sigui a la parada de mercat que tenim a Banyoles o bé a d'altres persones que hi puguin estar interessades. La realització d'aquest taller és possible gràcies a la col·laboració voluntària del senyor Manel Martos, fuster de tota la vida, i que ha decidit dedicar una estona cada setmana a ensenyar-nos com tractar la fusta, com manipular les eines i com fer que un moble aparentment vell i sense utilitat esdevingui un moble bonic i útil altra vegada.

Posar en marxa el taller ja ha estat un gran aprenentatge, doncs hem hagut de veure quines eines teníem ja al taller, quines ens faltaven i perquè les necessitem, com es fan servir, quines mesures de protecció hem de prendre, com organitzar l'espai de treball, seleccionar els mobles que volem restaurar, etc. De moment ja han participat en el taller un bon nombre d'usuaris, doncs hi ha moltes feines diferents a fer, algunes que requereixen més precisió i d'altres de més senzilles, i per aquest motiu tothom hi pot trobar alguna feina a fer.

Ara ja hem acabat de restaurar el primer moble, una bonica jardinera que podeu veure a la foto. Aprofitem també per comentar-vos que si teniu algun moble a casa per arreglar, us ho podem fer per un preu mòdic. Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i us informarem.

 Foto:Aprenent a fer anar les màquines.

Foto:treballant de valent!

Foto:  el primer moble que hem restaurat

COIET

Centre Ocupacional i Especial de Treball  ·  C/ Catalunya, 36 · 17820 BANYOLES · Tel. 972 57 44 61 ·

info@coiet.cat · Avís legal