Com molts de vosaltres ja sabeu, el passat dissabte 12 de febrer el COIET va celebrar el 15è aniversari. L'acte va consistir, primerament, en una jornada de portes obertes on tots els amics i familiars van poder visitar les nostres instal·lacions. A continuació els assistents van escoltar les intervencions de la senyora Pilar Planas, directora del centre, el senyor Jordi Xargay, president del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, i del Molt Honorable Senyor Jordi Pujol, expresident de la Generalitat de Catalunya. Finalment, l'acte va concloure amb la projecció d'un reportatge realitzat en motiu del 15è aniversari i una actuació de l'Esbart Dansaire de Fontcoberta.

L'acte es va desenvolupar en un ambient de gran cordialitat, on usuaris, familiars i professionals del centre van poder compartir les vivències d'aquests darrers anys. Des del COIET volem agrair a totes les persones que van venir a compartir una jornada tan especial per nosaltres com aquesta. Igualment, volem donar les gràcies a totes les persones, administracions i empreses que ens han ajudat a recórrer tot aquest camí.

A continuació afegim uns enllaços a diferents mitjans de comunicació que s'han fet ressò de la notícia: Avui, Radio Banyoles.

Foto: Els usuaris del centre donant la benvinguda a les autoritats. 

 Foto: El M. Hble. Sr. Jordi Pujol visitant el COIET acompanyat de la Senyora Pilar Planas, directora gerent del centre.

 

COIET

Centre Ocupacional i Especial de Treball  ·  C/ Catalunya, 36 · 17820 BANYOLES · Tel. 972 57 44 61 ·

info@coiet.cat · Avís legal